Masterchef uitzending gemist

Het overkomt ons allemaal wel eens: we keken er zo naar uit om ons favoriet TV – programma te bekijken, en op het laatste nippertje komt er wel iets tussen zeker?! Balen, weer een aflevering van MasterChef gemist... We kunnen ons levendig voorstellen dat je zo opgaat in de strijd tussen de sympathieke kandidaten dat u er geen seconde van wilt missen. En natuurlijk kijkt u ook omwille van de vele creatieve recepten die je er gratis bij krijgt. En er is nog meer, behalve het recept kun je ook bekijken hoe je de overheerlijke gerechten het best bereid. De kandidaten van Masterchef Australia zijn niet zomaar de eerste de best amateurkoks, het zijn professionals in wording die je op TV op een gratis masterclass koken vergasten Wees gerust, je bent zeker niet de enige die omwille van deze reden alleen naar dit programma kijkt. Er zijn er wel meer die graag ‘afkijken’ van TV en daarom is het ook leuk dat programma’s zoals Masterchef Australia achteraf terug bekeken kunnen worden of je nu een de uitzending gemist hebt of niet.

Al wat je daarvoor hoeft te doen, is in te loggen bij mijn RTL XL en te klikken op de aflevering van je keuze. Ziezo! Je kunt de uitzending die je gemist hebt naar hartenlust bekijken. De dienst Uitzending Gemist zelf is namelijk gratis. Je moet hierbij wel opletten dat wanneer je dit mobiel wilt doen dat er dan kosten voor dataverkeer kunnen bijkomen. Een alternatief hiervoor is natuurlijk kijken via wifi indien dit voorhanden is waar je je op dat moment bevindt.

Masterchef Australia uitzending gemist? Kijk online
MasterChef uitzending terugkijken? Gemiste afleveringen vaak nog te zien via Internet

MasterChef uitzending gemist op Internet

Een gemiste aflevering van MasterChef Australia online bekijken? Veel van de afleveringen zijn online nog te bekijken.

Wil je een aflevering terugkijken? Dan kun je bijvoorbeeld kijken op de website van SBS6 of NET5. Hier blijven oude afleveringen een tijdje staan om later terug te kijken.

MasterChef op vakantie

Als je op vakantie bent, dan is Uitzending Gemist alleen een optie wanneer je binnen Nederland blijft. De diensten van Uitzending Gemist zijn alleen te bekijken in Europees Nederland, en dus niet in het Caribisch Nederland, Aruba en Curaçao. Dit heeft te maken met commerciële televisierechten waardoor een programma dat uitgezonden wordt door een Nederlandse zender niet buiten de Nederlandse landgrenzen bekeken kan worden. Dit werd bewerkstelligd door het gebruik van geo-ip blokkering, waarbij het ip – adres van de pc of mobiel apparaat aangeeft dat je je niet in Europees Nederland bevindt.

Uitzending gemist? Niet met digitale recorder

Als je in het buitenland op vakantie gaat, dan doe je er het best aan om op voorhand de programma’s die je tijdens je vakantie gaat missen op voorhand op te nemen met je digitale ontvanger die meestal ook een ingebouwde recorder heeft. Zo kun je achteraf, wanneer je terugbent, toch genieten van de gemiste uitzendingen van MasterChef Australia.

Masterchef Australia uitzending gemist


Masterchef Australia 2014

Ook met MasterChef Australia 2014 zet de TV show weer zijn beste beentje voor. De meest originele uitvoering van het internationaal veelgeprezen progr… Meer →


Masterchef uitzending gemist

Het overkomt ons allemaal wel eens: we keken er zo naar uit om ons favoriet TV – programma te bekijken, en op het laatste nippertje komt er wel iets… Meer →


Masterchef Australia gemist

MasterCheft gemist? Het is al erg vervelend om een lievelingsprogramma te missen, en het is nog vervelender om een programma te missen wanneer het noo… Meer →